Klä er som tjejerna i Pretty Little Liars

Jag har fått en fråga om jag kunde göra ett inlägg där jag skulle kopiera stilen på Pretty Little Liars tjejerna, så här kommer det. Alla kläder är ifrån HM så att ni läsare också ska kunna ha råd att kopiera eran favorittjejs stil. Kollagen på tjejerna är tagna från Google, men klädstilarna är gjorda av mig. 
 
Spencer
 Som ni ser har Spencer en mogen klädsel för sin ålder. Hon har ofta kavaj, blusar och klänningar men då oftast längre och hon är en stor kärlek till skjortor och knästrumpor. Hon bär oftast diskreta färger som marinblått svart och brunt. Hon klär sig aldrig utmanande med korta kjolar och u-ringade toppar. Skorna som oftast sitter på hennes fötter är ofta klassiska och inspirerade av herrskor. Och accessoarer bär hon ofta inte. 
 
Aria
Aria har en rockigare stil tillskillnad från Spencer, hon klär sig umdomligt i klänningar och thights i roliga mönster som fångar ögat. Skinnjackor, långa halsband och höga klackar är hennes favoriter. När hon inte klär sig i klänning har hon sina kjolar, hon klär sig ofta i mörka fäger som marinblått, svart vinrött och grått. Aria är verkligen en tjej som älskar tuffa accessoarer i form av nitar och liknande. 
Emily
 Emily är den sportiga tjejen i gänget. Hon klär sig ofta i jeans i form av byxor, kjolar och jackor. Hon älskar randigt vilket kanske syns på bilden ovan. Hon bär ofta munktröjor, coola tshirtar och västar. Skorna som oftast sitter på hennes fötter är sneakers och accessoarer använder hon nästan aldrig. Emily klär sig ofta i neutrala färger såsom grått, blått, svart och vitt. 
Hanna
 Hanna är den i gänget som har snyggast klädstil enligt mig, hon älskar klänningar och höga klackar. Hanna klär sig ofta i fina blusar i pastellfärger. Ibland brukar hon våga rocka till sin stil vilket är sjukt snyggt. Hanna brukar även bära kavaj rätt ofta tillsammans med sina älskade klänningar. Jeans i olika färger brukar hanna också ha på sig. Dessa matchar hon då med snygga toppar och massor av accessoarer. 
- Sofia
 
 

 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback